Ексклузивно! Борисов се появи в ефира и обяви: Страшно нещо предстои! Очаквайте

ноември 25, 2016
Ексклузивно! Борисов се появи в ефира и обяви: Страшно нещо предстои! Очаквайте

Още по темата
25.11.2016 / 08:13
Жителка на Харманли обвини полицията, че пребива кротки бежанци! Жандармеристи вилнели по стаите и потрошили главите на тийнейджъри
25.11.2016 / 07:50
Шефката на Агенцията за бежанците огласи какво е останало от лагера след погрома, 300 са арестуваните
25.11.2016 / 07:33
Извънредно за бунта в Харманли! Следователи, прокурори и криминалисти влизат в гнездото на осите! Търсят провокаторите сред бежанците
25.11.2016 / 07:11
„Забулена“ българка брани бежанците: „Тези хора не участваха в размириците, но полицията ги преби“ (Видео)
25.11.2016 / 00:36
Майки за ужаса в Харманли: Да се махат веднага! Не можем да излезем с децата си на улицата (видео)

Кадър Бтв

Там, където има такива сблъсъци, винаги има терористичен акт след това в Европа, каза снощи премиерът Борисов по повод сблъсъците в Харманли, предаде Би Ти Ви. Борисов посочи, че срещу виновните за размириците ще бъдат повдигнати обвинения и припомни, че в началото на декември предстои за Афганистан да замине първият самолет от България с върнати мигранти в родината им, съобщи „24 часа“.

Замразяването на преговорите между ЕС и Турция може да окаже влияние върху ситуацията с бежанците, още не сме чули реакцията на турския президент Ердоган, но е възможно да има развитие на ситуацията. Това каза пред Би Ти Ви бившият шеф на разузнаването ген. Кирчо Киров. Според него е възможно да има организирана акция между бежанци от различни страни в Европа, тъй като в четвъртък е имало подобни бунтове и в лагерите на остров Лесбос.24 полицаи са пострадали при размириците в лагера в Харманли, няма пострадали сред жените и децата в лагера, съобщи още Би Ти Ви.Властите смятат, че размириците са синхронизирани с подобни действия в Европа, съобщиха в новините на Би Ти Ви.

Местни хора от Харманли твърдят, че повод за бунта не е защото центърът е станал от затворен тип, а защото вероятно са разбрали, че предстои да ги връщат в Афганистан.

Искаме всички афганистанци да бъдат изведени от центъра в Харманли и да ги екстрадират, казват представителите на ВМРО в града.