СТРАШНО Е! Вижте какво се случи с Надежда Неински в Турция

януари 8, 2017
СТРАШНО Е! Вижте какво се случи с Надежда Неински в Турция

Надежда Нейнски се сбабичоса, зрителите не могат да познаят Хубавото Наде

Надежда Нейнски постресе зрителите със състарената си визия. Посланничката ни в Турция се появи да коментира атентата в нощния клуб „Рейна”. Но ако нямаше изписано името й нямаше да я познаят.

Въпреки, че разговорът в студиото бе изключително сериозен вниманието на аудиторията бе привлечено от външността на бившата лидерка на СДС. Тя тотално се различаваше от предишния си ослепителен външен вид. С който си спечели преди време прозвището Хубавото Наде.

В първите часове след Новата година Нейнски изглеждаше повехнала та чак и грозна. Допълнително визията й бе състарена от липсата на всякакъв грим и разрошена прическа. Бръчките й по шията издайнически напомняха, че възрастта е безмилостна към всички. Какво да кажем за подпухналите клепачи и големите тъмни кръгове под очите.

Появяването на Хубавото Наде в ефир предизвика всякакви коментари. Някои допускаха, че посланикът ни в комшийската държава нарочно се появи в ефир с запусната визия като съпричастна към трагедията.

Други решиха, че не е подходяща за дипломат защото няма уважение към хората, които са отделили време да я гледат.

Някои пък я защитиха като предположиха, че не е имала време да се погрижи за външността си след трагедията. Хукнала е да научи какво е положението след атентата. Има ли ранени или загинали българи е било приоритет на външната ни дипломатка.

Според появила се информация Надежда Нейнски заедно със съпруга си и техни приятели били намислили да посрещат 2017 в същия нощен клуб. Където загинаха куп хора и имаше много ранени. По една щастлива случайност в последния момент се отказали. Хубавото Наде и компания били на косъм от смъртта. Но се щастие се отървали, пише hotarena.net.