ГРЪМНА ПРЕДИ 3 МИНУТИ ОТ ПИРОГОВ! ФЕЙСБУК ПРЕГРЯ.ЛЕКАРИТЕ ЗА ЦВЕТИ,ТЯ НЯМА….

април 28, 2016
ГРЪМНА ПРЕДИ 3 МИНУТИ ОТ ПИРОГОВ! ФЕЙСБУК ПРЕГРЯ.ЛЕКАРИТЕ ЗА ЦВЕТИ,ТЯ НЯМА….

Красивата гимнастичка Цветелина Стоянова ще живее и физически вече е почти сто процента възстановена след опита си за самоубийство, научи HotArena.

„Това е един от малкото случаи, когато първоначалните диагнози на медиците от нашия институт се разминават драстично с реалността. Станало е някакво чудо, защото само с него можем да се обясни това, че момичето няма нито една счупена кост“, споделят лекари от„Пирогов“.

Според екстрасенси Господ е чул молбите на цял един народ, който палеше свещи за здравето наЦвети, след като тя скочи от 6-ия етаж с намерение да сложи край на живота си. За две седмици тя е напълно възстановена и я държат в „Пирогов“ само да не възникнат вторични рецидиви на вътрешните органи. Цвети е строго охранявана от цивилни и униформени ченгета, които я пазят от журналисти.

Успоредно в окуражителната информация за здравословното състояние на Цвети продължават и слуховете за причината довела до тежката депресия и опит за самоубийство. Последната мълва е, чеЦвети е жертва на любовен триъгълник, в който участват дъщерята на Илияна Раева и нейният годеник Георги Коруджиев. Цвети и футболистът се били харесали, но властната Илияна се намесила да спаси голямата любов на дъщеря си, която чака бебе от Жоро, пише „Галерия“.ТакаКоруджиев избрал сигурността и лукса на известната фамилия пред неясното бъдеще с гимнастичката.

Друга версия твърди, че Илияна Раева се е саморазправила с гимнастичката, наричайки я тъпа крава, която не става за нищо.