Как изневерявах на съпруга си в продължение на 9 години

април 28, 2016
Как изневерявах на съпруга си в продължение на 9 години

Една жена реши да разкрие своята „съвършена връзка“, която продължила 20 години, толкова колкото и брака ѝ.

Тя рзказва, как е изневерявала на човека, с който е прекарала двадесет години от живота си: 

 

„Любовта и щастието са важни за брака ми със Стефан, който е от 20 години. Важна е и аферата с Марин, която продължава 9 години. Не се впуснах лесно в прелюбодеяние.  Не искам драма и разделяне на семейството. Но искам и любовник! 

Затова много внимавам никой никога да не разбере. Не се съмняват, нито съпругът ми, нито сестра ми, дори най-добрите ми приятели нямат представа. Доказателства не съществуват.
 

Не започнах аферата защото нещо ми липсва със Стефан. Той е чудесен, остроумен и привлекателен. Той е фантастичен баща!

Съпругът ми познава моя любовник, някога се запознаха защото децата ни ходеха в едно и също училище. Съпругът ми е този, който ни запозна. Бях потресена, когато разбрах, че той ме харесва. Харесвали са ме и други хора по-рано, не съм сляпа, но това е различно. Не можех да го изхвърля от главата си. Марин веднъж ми изпрати секси съобщение. Показах го на съпруга ми и му казах – Виж, изпратил ми е нещо погрешка вместо на съпругата си. Съпругът ми дори не се подразни. Нарочно го направих, за да обясня на Марин, че такова нещо никога повече не може да се случи. Не трябва да има следи!
 

Първият секс с него беше катастрофа. Двамата бяхме много уморени и раздразнителни. Сексът беше отчайващ, кратък, дори и болезнен. Правихме го още един след това, също толкова лошо …

Вината ме убиваше. Измъчвах се, защото по-късно правих секс със съпруга си, сякаш нищо не се е случило. Въпреки това, отново се виждах с Марин. Виждахме се два пъти месечно. Исках да докажа на себе си, че нашият секс може да бъде по-добър. И се подобряваше, когато спряхме да бъдем нервни. Марин твърди, че обича жена си, но ако някога промени мнението си и реши да каже на Стефан – всичко ще отричам. Ще бъде моята дума срещу неговата, а той няма доказателства – нито една снимка, послание, част от облеклото. Нищо. В същото време, аз се виждам със съпругата на Марин. Перфектен параван. Ходим на кафе, веднъж ми каза, че съм добра за Марин, защото той няма сестра.
 

Обичам и двамата, никога не се нараняваме и не планираме да го направим. Знам, че сме алчни, но това, което не знаят, не може да им навреди. Дори и секса със съпруга ми е по-добър. Убедена съм, че повечето хора са верни, само защото се страхуват от това, което биха могли да загубят, ако бъдат открити. Колко от тях са в отчаяна бракове само поради страх? 

Нужно е да си много смела личност, за да отговориш честно на това, но преди да ми съдите, задайте си един въпрос: Какво ви пречи да направите същото като мен? „, Завършва анонимната жена своята изповед.