Диетата, която покори света-Сваля 3-4 кг. за 2 дни!

май 3, 2016
Диетата, която покори света-Сваля 3-4 кг. за 2 дни!

Родителите й платиха 15 000 лева за две рокли на дубайски дизайнери. Майката на момичето Меги Мичева изпрати писмо до редакцията на „Здравей, България”. В него прави впечатление, че се изтъкват куп добродетели на детето, като един от тях е любовта й към животните, която датирала от малка: „Отглеждала е говорящ папагал, сърничка, опосум, маймунка, а кучето и котето са нейни постоянни спътници“.

„Като момиче, което винаги знае какво иска, тя сама се свърза с арабските дизайнери Маруан и Халеп. Очаровани бяхме от факта, че за избора на цвят те поискаха Каролина-Клер да им изпрати снимка от цвета на кожата и косата в близък план. Аз, мъжът ми и обичаните от нея хора се погрижихме за финансовия комфорт на дъщеря ми. Сумата, надвишаваща 15 хиляди лева, в този незабравим ден оправда напълно себестойността си и нашите очаквания. Всичко беше стилно, класно и на ниво“, пише майката, която изпраща писмото до „Нова“.

„Балът е празник! В този ден е важно човек да се чувства добре без значение дали ще носи народна носия, или има възможност или не. Просто човек трябва да бъде естествен, без да преиграва и да иска да привлича внимание по негативен начин върху себе си“, коментира в студиото на „Нова телевизия“ Каролина-Клер.

„Ние не сме влагали чак такава енергия. Всичко стана много спонтанно. Очакванията бяха, че Каролина ще си избере рокля половин година преди бала. Всички бяха в шок и паника защо тя още няма рокля“, разказа майката на момичето.

Арабските дизайнери направили две рокли – червена и от слонова кост, които са съобразени с цвета на кожата на Каролина. „Имаха 36 нюанса на червеното, специално беше подбрано като цвят“, поясниха те.

„И двете сме на мнение, че този ден е един път в живота, трябва да бъде изключителен. Кери се вълнуваше най-много от всички. Нещата се получиха. Три седмици преди бала тя си избра рокля, свърза се с дизайнерите, които имат магазин в Дубай, а иначе са от Ливан“, допълни Меги Мичева.

„Много добри хора. Разбрах за тях съвсем случайно докато си търсих рокля. В един сайт им открих името. Исках да ги потърся, да ги намеря. Намерих ги, много се развълнувах. Свързах се, говорихме си на английски. Пробата я взеха от разстояние, което е изключителното. Само мерките им пратихме“, обясни Каролина.

„И двете рокли могат да се облекат още един път. Кери има идея за втората шармантната рокля, която е за самия бал. Червената, която бе за изпращането, тя може да се облича на официални събития, на които предполагам, че тя за в бъдеще ще присъства в живота“, каза майката.

„На какви събития ли? Аз не искам да съм в телевизията или в медиите, но на всички официални събития мога да облека червената рокля, тъй като тя е малко по-семпла, само отпред е ефекта. А другата може би на сватбата“, коментира Каролина-Клер.

„Аз исках когато видя роклята да си кажа, че това е роклята за мен. Просто да се представя вътре в нея. Когато я видях си казах, че тя трябва да бъде каквото и да се случи“, поясни още абитуриентката.

„Защо написахме писмото ли? Тъй като в момента всички знаем какво е ежедневието на българина, искахме нашето семейство да внесе малко цвят. Искахме повече покрай абитуриенските балове да се виждат красиви неща, да се чуват хубави неща. Както момчето от Велико Търново, което отишло на бала с майка си. Мен лично това много ме трогна“, добави майката.

Тя разкри и откъде са средствата: „Аз и нейния татко сме разведени от шест години. Имам си нов мъж, който се занимава с финанси и работи в американска компания“.

„Тя има страхотен вкус, като малка искаше да стане дизайнерка, а сега се е ориентирала към важните неща от живота“, добави майката.

Каролина-Клер планира да кандидатства „Международни отношения” в Софийския университет „Свети Климент Охридски”.

„Следя политиката и тази година се впечатлих от иницативата на президента, който всяка година прави благотворителност. Браво на него, вчера се разчувствах. Международни отношения искам да уча, защото това е нещо сериозно. Както знаете красивите жени са слагани под общ знаменател като ниско интелигентни. Аз искам да се занимавам с нещо, което е по-сериозно. Вече оттам нататък като хоби – много възможности. Какво следя от международните отношения? Политика, икономика на държавата. Твърдо оставам в България“, завърши тя.